Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Masia Can Serrà operarà com a finestreta única empresarial a partir del darrer trimestre de l'any El nou centre especialitzat en assessorament en energies renovables i eficiència energètica predica amb l’exemple i farà ús de les energies geotèrmica, eòlica i fotovoltaica en el seu funcionament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Masia Can Serrà operarà com a finestreta única empresarial a partir del darrer trimestre de l'any

El nou centre especialitzat en assessorament en energies renovables i eficiència energètica predica amb l’exemple i farà ús de les energies geotèrmica, eòlica i fotovoltaica en el seu funcionament
La primera setmana d'abril s'inicien els treballs de perforació per fer possible l’ús d’energia geotèrmica a la Masia de Can Serra que permetrà reduir el consum energètic del nou equipament en un 50 %. Els acabats interiors estaran llestos a mitjans d’abril i fins abans de l’estiu, termini previst per l’acabament de les obres, quedaran per fer les feines d’adequació de l’espai exterior i la instal•lació d’altres energies renovables amb l’objectiu que la Masia sigui un exemple d’eficiència energètica.
A la zona d’aparcament es col•locaran marquesines fotovoltaiques i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i al darrere de l’edifici es posarà en funcionament un molí que produirà energia eòlica. propers dies.

L’Alcaldessa, Carme García, ha visitat les obres per conèixer in situ la seva evolució i ha explicat els objectius de la Masia Can Serra com a centre de serveis a les empreses especialitzat l’àmbit de l’eficiència energètica i les energies renovables.
García ha explicat que la masia “integrarà en un mateix espai tots els serveis municipals que interrelacionen amb les empreses del territori convertint-se en una finestreta única empresarial”. L’alcaldessa ha apuntat que, serà un punt de referència empresarial en l’àmbit de l’eficiència energètica i les energies renovables a nivell supramunicipal que, a més, permetrà millorar la competitivitat del teixit empresarial local i trobar nous sectors d'activitat econòmica generadors d'ocupació. “El que fem és posar les bases per generar ocupació que és la nostra prioritat en aquests moments”, ha afegit.
L’alcaldessa ha explicat que l’Oficina de Servei a l’Empresa es traslladarà a la Masia, així com altres professionals de diferents àmbits municipals que actualment ofereixen serveis relacionats amb l’empresa. Des del nou centre, segons ha informat García, s’oferiran serveis d’assessorament en energies renovables eficiència energètica i innovació tecnològica; formació en habilitats directives i especialitats; serveis d’assessorament creació i consolidació d’empreses i atenció personalitzada; i assessorament per a la implantació de noves activitats al territori.
La previsió de l’Ajuntament és posar en marxa la finestreta única empresarial durant el darrer trimestre de l’any.