Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La marató de Nova York arriba al teatre municipal La Sala de Rubí L’obra, de l’italià Edoardo Erba, posa a córrer als actors Joan Negrié i Albert Triola. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La marató de Nova York arriba al teatre municipal La Sala de Rubí

L’obra, de l’italià Edoardo Erba, posa a córrer als actors Joan Negrié i Albert Triola.
Aquesta obra, que va estrenar la temporada de teatre de la Sala Villarroel a Barcelona, i que s’està representant a nivell mundial des de fa una quinzena d’anys, arriba el pròxim diumenge 29 a les 18.30 h al teatre municipal La Sala.

La marató de Nova York posa als dos actors protagonistes, Joan Negrié i Albert Triola, dirigits per Juan Carlos Martel, a escena saltant sense aturar-se durant tota la representació i, alhora, intentant concentrar- per portar un bon ritme, anar ràpid i no abandonar la cursa, en una metàfora teatral de la vida.

Al començament de l’obra, un d’ells es resisteix al·legant que no està fet pels esports durs però l’amic insisteix i acaben entrenant-se dues vegades per setmana per a la marató de Nova York. I corrent i parlant de les seves vides demostren que la vida és com una carrera.