Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Llana acull aquest cap de setmana les finals catalanes de gimnàstica artística femenina L’esdeveniment s’emmarca en els actes de commemoració del 40è aniversari del GAER https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Llana acull aquest cap de setmana les finals catalanes de gimnàstica artística femenina

L’esdeveniment s’emmarca en els actes de commemoració del 40è aniversari del GAER
El Gimnàs Artístic Esportiu Rubí (GAER) continua amb els actes de commemoració del seu 40è aniversari. En el marc d’aquesta efemèride, aquest dissabte i diumenge, 7 i 8 de juny, l’entitat serà l’amfitriona de les finals catalanes de gimnàstica artística femenina, que tindran lloc al Pavelló de La Llana.

Durant dos dies, prop de 500 esportistes de tot Catalunya competiran en les diferents categories d’aquesta modalitat de gimnàstica: Edat Escolar, Inigym, Promogym, Base i Via Olímpica. Tant dissabte com diumenge, les actuacions s’iniciaran sobre les 9 h i finalitzaran al vespre, alternant la competició amb el lliurament de premis.

Aquesta és la segona gran cita que acull enguany el GAER coincidint amb el seu 40è aniversari. El passat 22 de març, l’entitat ja va organitzar la segona fase de la Copa Catalunya de Gimnàstica Artística Masculina, que va reunir 210 esportistes al Pavelló de Can Rosés. La voluntat del GAER és seguir impulsant altres activitats durant el 2014 per tal de celebrar aquestes quatre dècades d’història.

40 anys promovent la gimnàstica a Rubí
El GAER va iniciar la seva trajectòria el 1977 amb la intenció de dotar els infants de la ciutat d’un espai on practicar la gimnàstica. La seva activitat va començar al gimnàs de l’Escola Maristes per passar més tard a un local cedit per l’Ajuntament de Rubí. Després de treballar en diverses ubicacions, l’entitat es va traslladar de manera definitiva al juny de 2011 a les instal·lacions esportives de Can Rosés, fet que va representar un important salt qualitatiu.

El club compta actualment amb 140 esportistes de gimnàstica artística, d’entre 4 i 18 anys. D’aquests, més d’un 80% són noies.