Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jutgessa dona la raó a l’Ajuntament de Rubí en la rescissió del contracte a l’Auxiliar de Recaudación El recurs per anul·lar l'acord de Ple en què es rescindia el contracte amb l'empresa Auxiliar de Recaudación ha estat desestimat pel jutjat nº 8 del contenciós administratiu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La jutgessa dona la raó a l’Ajuntament de Rubí en la rescissió del contracte a l’Auxiliar de Recaudación

El recurs per anul·lar l'acord de Ple en què es rescindia el contracte amb l'empresa Auxiliar de Recaudación ha estat desestimat pel jutjat nº 8 del contenciós administratiu.
El Jutjat nº 8 del contenciós administratiu de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per Joaquín Molina i La Auxiliar de Recaudación, l’empresa que va portar la recaptació de tributs municipals fins el 31 de maig de 2004. Aquest recurs pretenia anul•lar l’acord de Ple (consultar acta a partir de la pàgina 22) pres per l’Ajuntament de Rubí del 30 de juliol de 2004 mitjançant el qual anul•lava el contracte subscrit amb aquesta empresa i descartava indemnitzacions.

La magistrada Ma Rosa Gutés considera conforme a dret l’acord del Plenari i rebutja, per tant, les argumentacions presentades pels representants de Joaquím Molina i La Auxiliar de Recaudación. La jutgessa considera provat que els contractes que l’Ajuntament va subscriure amb La Auxiliar de Recaudación el 3 de juny de 1997 i el 17 de març de 2000 “son nuls de ple dret”, tal i com va argumentar el Ple, i que, per tant “no cap reclamar indemnització”.

El regidor de Serveis Centrals, Josep Castro, ha mostrat satisfacció “perquè aquesta sentència diu que vam actuar correctament. Vam haver de regularitzar una situació prenent una decisió que la jutgessa considera correcta en una sentència molt treballada.”.

La sentència encara es pot recórrer al Tribunal Superior de Justícia fins l’1 de febrer.