Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada electoral a Rubí s'inicia amb total normalitat 52.420 rubinencs i rubinenques podran exercir el dret a vot https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La jornada electoral a Rubí s'inicia amb total normalitat

52.420 rubinencs i rubinenques podran exercir el dret a vot
A les 9 del matí s’han obert amb absoluta normalitat les 79 meses electorals instal·lades als 25 col·legis electorals distribuïts per tota la ciutat on hi treballaran durant tot el dia d'avui un total de 237 persones, 79 com a presidents i 158 com a vocals.
A nivell municipal, una setantena de treballadors de l’Ajuntament de Rubí cobreixen treballs d’informació, manteniment d’infraestructures, consultes i coordinació del procés electoral. A aquesta xifra cal afegir els 32 agents locals que garantiran la seguretat durant tot el procés, així com el personal que cadascuna de les formacions polítiques destina a fer el cobriment de la jornada electoral, altres cossos policials i serveis d’emergències.

650 ciutadans i ciutadanes votaran per primera vegada

Des de les 9 h i fins l'hora de tancament dels col·legis electorals, a les 20 h, un total de 52.420 electors poden exercir el seu dret a vot aquest diumenge, 25 de novembre, en les eleccions al Parlament Autonòmic de Catalunya. D'aquests 620 voten per primera vegada en aquests comicis en haver complert l’edat legal per exercir aquest dret.

El seguiment electoral

El desenvolupament de la jornada es pot seguir a través del web municipal http://www.rubi.cat/eleccions, on en temps real, es donaran a conèixer les dades de tant de participació com d’escrutini de vots. A partir de les 20 h, es podran consultar els resultats per partits, per districtes, meses i seccions electorals. Altres vies d’informació son a través de perfil twitter de l’Ajuntament de Rubí @AjRubi i de Radio Rubí.