Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La intensa pluja dels darrers dies fa caure el mur de contenció d’un habitatge al carrer Dalai Lama La Policia Local ha reduït la via a només un carril per evitar que la calçada quedés afectada pel pes dels vehicles que hi poguessin circular. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La intensa pluja dels darrers dies fa caure el mur de contenció d’un habitatge al carrer Dalai Lama

La Policia Local ha reduït la via a només un carril per evitar que la calçada quedés afectada pel pes dels vehicles que hi poguessin circular.
La Policia Local de Rubí ha rebut aquest dilluns, cap a les 15:30h, diverses trucades que informaven de la caiguda del mur de contenció de l’habitatge situat al c/ Dalai Lama, 44, segurament per la seva deficient construcció i agreujat per les intenses pluges dels darrers dies.

A més de dues patrulles de la Policia Local, al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una dotació de Bombers, el cap de Protecció Civil, dos operaris de SOREA i dos més de SECE, ja que ha estat necessari tallar el subministrament d’aigua –s’ha trencat una canonada que passava per sota del tram de vorera afectada i, durant una bona estona, ha sortit una gran quantitat d’aigua– i el corrent elèctric –s’ha vist afectat un pal de ferro per on passava cablejat elèctric–.

Per tal d’evitar que part de la calçada quedés afectada pel pes dels vehicles que hi poguessin circular, s’ha considerat oportú reduir la zona destinada a la circulació a només un carril, mitjançant la col·locació de tanques metàl·liques.

Al lloc dels fets s’ha presentat el copropietari de l’empresa titular de l’habitatge, que ha estat informat sobre les tasques a portar a terme per restablir la situació al carrer. Actualment, l’habitatge es troba llogat.