Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

la III Nit de l’Empresa reconeixerà demà la tasca de 9 empreses locals La tercera edició de la Nit de l'Empresa se celebra aquest divendres i reconeixerà la tasca de nou empreses de Rubí en diferents àmbits. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

la III Nit de l’Empresa reconeixerà demà la tasca de 9 empreses locals

La tercera edició de la Nit de l'Empresa se celebra aquest divendres i reconeixerà la tasca de nou empreses de Rubí en diferents àmbits.
A les 10 de la nit, l’alcaldessa de Rubí Carme García, i la consellera de Treball, Mar Serna, faran els parlaments d’obertura de la tercera edició de la Nit de l’empresa de Rubí que enguany reconeixerà la tasca de 9 empreses locals.
Els reconeixements s’atorguen en el marc d’un sopar amb aperitui previ previst a les 21 h i seguit dels parlaments de l’alcaldessa i la consellera.
El sopar es preveu que comenci a les 22.30 h i que els premis s’atorguin a les 23.30 h durant les postres. La directora de Canal Català, Marta Polo, farà de mestre de cerimònies. L’ordre d’atorgament dels guardons i les persones que els donaran i els rebran són els següents:


Reconeixement al foment i promoció d’iniciatives per a la millota del medi ambient i la sostenibilitat. Lliura el premi el director general de Caixa de Terrassa, Enric Mata, al director de qualitat , seguretat i Medi Ambient d’Elastogran S.A., José Manuel Alegria.

Reconeixement a la promoció i el foment de la seguretat i salud laboral. Lliura el premi el president de l’empresa Egarsat, Jaume Colom-Noguera Castellví, al gerent d’Inkator, Eduardo Kucharski,

Reconeixement a la promoció exterior. Lliura el premi la consellera de Treball, Mar Serna, al director general de Bomba Elias, SA, Francesc Elías, i al gerent de l’empresa Edse inventiva, Eduard Sentís.
Reconeixement a l’arrelament històric a la nostra ciutat. Lliura el premi l’alcaldessa, Carme García, a Manuel M. Pujadas Domingo de l’empresa PJM Pujadas, i a l’administrador de l’empresa Electricitat Escofet SL, Carlos Herrera Arboleda.

Reconeixement a la col•laboració d’àmbit social i cívic. Lliura el premi la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Maria Mas, a Evarist Michavila, representant de CIPSA , i al gerent d’Intiam Ruai S.L, Manel Rivero.

Reconeixement al Foment de la igualtat d’oportunitat entre homes i dones. Lliura el premi l’alcaldessa, Carme García, al cap d’enginyeria d’Abelló Linde SA, Carlos Mantilla.

A continuació les autoritats faran una foto de família amb totes les empreses guardonades.