Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La III Nit de l’Empresa atorgarà un reconeixement a sis empreses rubinenques El pròxim 15 de febrer se celebra la III Nit de l'Empresa, acte dirigit a totes les indústries de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La III Nit de l’Empresa atorgarà un reconeixement a sis empreses rubinenques

El pròxim 15 de febrer se celebra la III Nit de l'Empresa, acte dirigit a totes les indústries de Rubí.
L’Ajuntament de Rubí organitza la III Nit de l’Empresa, un acte adreçat a totes les indústries del municipi, el pròxim 15 de febrer. En aquesta edició es premiarà a un total de 6 empreses locals, segons les següents categories: arrelament a la ciutat i trajectòria històrica, promoció exterior, implicació en la ciutat amb projectes de caire social i cívic, promoció i foment de la seguretat i la salut laboral (premi atorgat per Egarsat), sostenibilitat i protecció del medi ambient (atorgat per Caixa Terrassa), i com a novetat aquest any també es premiarà l’empresa que fomenti la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Està previst que la comissió de reconeixements es reuneixi aquest dilluns, 4 de febrer, per decidir les empreses guanyadores d’aquesta edició.

La III Nit de l’Empresa se celebrarà el pròxim divendres, 15 de febrer, a les 21 h al pavelló de Can Rosés (av. de les Olimpíades, s/n). Es preveu l’assistència de més de 300 persones. Per assistir al sopar cal inscriure’s prèviament al telèfon 93 581 39 00 (preguntar per Carme Martínez) o bé mitjançant el correu rubiempresa@rubiempresa.net.

A la darrera edició hi van assistir unes 350 persones i les empreses premiades van ser Finques Vallhonrat, SSL Internacional Plc, Deltalab, Antonio Mengibar S.A., Jovi S.A., Campos Estela S.L., Moehs Catalana S.L. i Brugarolas S.A.