Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La II Duatló de Rubí d’aquest diumenge limita el trànsit en alguns carrers del centre i tanca l’accés a l’E-9 La darrera cursa de 5 km. transcorre pel torrent dels Alous per la qual cosa no hi haurà afectacions importants a partir de les 12 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La II Duatló de Rubí d’aquest diumenge limita el trànsit en alguns carrers del centre i tanca l’accés a l’E-9

La darrera cursa de 5 km. transcorre pel torrent dels Alous per la qual cosa no hi haurà afectacions importants a partir de les 12 h.
Un total de 400 atletes estan preparats per participar en la II Duatló de Rubí que se celebrarà aquest diumenge 9 de febrer per un recorregut urbà de 55 quilometres, amb tres proves consecutives de 10 quilometres a peu pel centre de la ciutat, 40 amb bicicleta per la C-1413 en sentit nord que passarà pels termes municipals de Sant Cugat i Sant Quirze del Vallès, i els 5 restants també a peu però per l’entorn del torrent dels Alous.

Durant tota la jornada, que s’iniciarà a les 9 h i s’allargarà fins a l’arribada del darrer participant, el trànsit de vehicles pels principals carrers de la ciutat i la comarcal C-1413 a en direcció nord estaran restringits.

La cursa a peu de 10 km s’iniciarà al passeig del Ferrocarril direcció a l’avinguda de Can Cabanyes i passa pel pg. de les Torres, rambleta Joan Miró, av. Barcelona, carrers Rafael de Casanovas i Prat de la Riba, ctra. de Sabadell, c. Primer de Maig, ctra. de Terrassa, pg. Pau Clarís, carrers Dr. Robert, Maximí Fornés, Colom, General Prim i av. Barcelona. En aquest circuit els participants faran tres voltes i tornaran per rambleta Joan Miró, pg. de Les Torres, av. de Can Cabanyes i rbla. del Ferrocarril fins arribar a la meta, ubicada en aquest rambla.

Des de l’inici de la cursa, a partir de les 9 i fins a les 10 h, tots els carrers per on passaran el corredors estaran tancats al trànsit de vehicles. De forma puntual, es donarà pas alternatiu per accedir a l’avinguda de l’Estatut i al pg. la Riera. Un cop finalitzada la prova d’aquest tram, el centre quedarà obert al trànsit amb restriccions per l’accés a la carretera C–1413.

La segona afectació important començarà quan els participants iniciïn la cursa en bicicleta de 40 km, que farà el mateix recorregut dues vegades, a través de la C 1413 a en sentit nord. Això provocarà el tall al trànsit d’aquesta carretera de 9 a 11.45 h aproximadament, així com dels accessos per l’E-9 a l’alçada del barri de El Pinar.
La cursa en bicicleta s’iniciarà al c. Edison amb la rambla del Ferrocarril i anirà per la C-1413a sentit nord fins al quilòmetre 18,500 (amb el passatge de Can Barra a Sant Quirze del Vallès), on donarà la volta per tornar per la mateixa carretera fins al quilòmetre 9,200 (abans de l’av. de l’Electricitat), on torna a girar i va per la C-1413a en direcció nord fins al quilòmetre 10,100 i baixant pel c. Inventor Edison fins a la rambla del Ferrocarril, on conclou la cursa.

Aquest any, com a novetat, en acabar el trajecte en bicicleta, els 400 duatletes iniciaran la darrera cursa a peu, amb un recorregut de 5 km pel torrent dels Alous, passant pel parc de la Pau i la Natura en un recorregut d’anada i tornada fins l’arribada a la rambla del Ferrocarril, que no comportarà cap restricció al trànsit rodat.

Per evitar aquestes afectacions, l’organització recomana no utilitzar l’autopista E-9 per accedir a Rubí, i recorda que es pot accedir amb la bicicleta a través dels Ferrocarrils de la Generalitat que tenen l’estació a Rubí al costat de la zona de boxes de la rambla on hi ha la sortida.