Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat estudiarà la proposta de l’Ajuntament per millorar la connexió entre Rubí i l’Hospital de Terrassa L’alcaldessa va adreçar una carta al conseller de Territori i Sostenibilitat on li proposava un nou recorregut per a la línia d’autobús B8 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Generalitat estudiarà la proposta de l’Ajuntament per millorar la connexió entre Rubí i l’Hospital de Terrassa

L’alcaldessa va adreçar una carta al conseller de Territori i Sostenibilitat on li proposava un nou recorregut per a la línia d’autobús B8
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, el regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, i la regidora d’Espai Públic, Obra Pública i Mobilitat, Belén Meneses, s’han reunit aquest dimarts amb el director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa. En la trobada, els polítics rubinencs han exposat a Padrosa la proposta del Consistori per fer més eficient la connexió de Rubí amb l’Hospital de Terrassa a través de la línia B8, una alternativa que l’alcaldessa ja va plantejar per carta al conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila.

La proposta preveu els següents recorreguts:

Recorregut d’anada a l’Hospital de Terrassa: Des de la parada Colom/Orió, l’autobús no es desviaria cap al polígon de Can Parellada, sinó que aniria per la carretera de Gràcia a Manresa i per la carretera de Rubí fins a l’Hospital Mútua de Terrassa. El Consistori creu que l’estalvi de temps no seria inferior a 10 minuts per trajecte.

Recorregut de tornada de l’Hospital de Terrassa a Rubí: Sortint de l’Hospital de Terrassa per la carretera de Montcada, l’autobús agafaria l’avinguda del Vallès fins a l’actual parada de la carretera de Rubí/Maria Verger, a Les Fonts. Segons l’Ajuntament, l’estalvi de temps seria superior a 10 minuts respecte al temps actual.

Segons l’Ajuntament, l’estalvi de temps que comportarien aquests nous recorreguts repercutiria en una millor freqüència de pas i, d’aquesta manera, es faria molt més atractiva la possibilitat d’utilitzar el transport públic davant del vehicle privat.

El director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa, ha emplaçat l’Ajuntament a una nova reunió que tindrà lloc d’aquí a uns dies, en una data encara per determinar. En aquesta nova trobada, els tècnics de la Generalitat ja hauran recopilat informació sobre la utilització d’aquesta línia, per tal de valorar l’afectació que podria tenir la proposta de l’Ajuntament de Rubí.