Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La futura seu judicial a Rubí L'alcaldessa s'ha trobat amb el degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, Miquel Samper, per informar-lo sobre els terrenys cedits per l'Ajuntament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La futura seu judicial a Rubí

L'alcaldessa s'ha trobat amb el degà del Col·legi d'Advocats de Terrassa, Miquel Samper, per informar-lo sobre els terrenys cedits per l'Ajuntament.
L’alcaldessa, Carme García, s’ha trobat amb el degà del col•legi d’advocats de Terrassa, Miquel Samper, per informar-lo sobre els terrenys que l’Ajuntament de Rubí ha posat a disposició de la Generalitat per construir la nova seu judicial. Una decisió aprovada pel Ple amb el vot favorable de l’equip de govern (PSC-CIU-ERC) i el PP, i l’abstenció d’ACR, IC-V i UPR. García ha defensat la virtut de la nova ubicació atenent a criteris d’accessibilitat a peu, per la seva proximitat amb l’estació de ferrocarrils de la Generalitat, i la bona comunicació per carretera per arribar-hi amb vehicle privat o transport públic.

Més informació