Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fura dels Baus estrena avui a Rubí 'Boris Godunov' L’estrena en català d’aquesta obra, basada en el terrorisme, tindrà lloc avui divendres 14 de març a les 22 h, al teatre La Sala. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fura dels Baus estrena avui a Rubí 'Boris Godunov'

L’estrena en català d’aquesta obra, basada en el terrorisme, tindrà lloc avui divendres 14 de març a les 22 h, al teatre La Sala.
La Fura dels Baus ha escollit Rubí per fer l’estrena en català de Boris Godunov, el seu nou espectacle, una obra en què la companyia catalana explica la història d’uns terroristes que segresten un teatre mentre s’està representant una versió de l’obra Boris Godunov d’Alexander Puixkin, uns fets que van succeir a un teatre de Moscou el 23 d’octubre de 2002. Aquesta nova proposta de La Fura es podrà veure a La Sala Teatre Municipal avui divendres 14 de març a les 22 h, dintre de la temporada estable d’espectacles . Es tracta d'una versió que a l’abril s'oferirà al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona i, posteriorment, al Centro Dramático Nacional de Madrid.