Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Font del Ferro participa aquest diumenge a la Fira Vintage de Pedralbes Aquest és el segon cop que els treballadors del centre venen els seus productes en aquesta mostra https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Font del Ferro participa aquest diumenge a la Fira Vintage de Pedralbes

Aquest és el segon cop que els treballadors del centre venen els seus productes en aquesta mostra
La Font del Ferro participarà per segon any consecutiu a la Fira Vintage de Pedralbes, a Barcelona. El mercat tindrà lloc aquest diumenge entre les 10 h i les 17 h als voltants de la Casa Cantabria (carrer Sor Eulàlia d’Anzizu, 45), darrere del Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

La Fira Vintage de Pedralbes, organitzada per l’associació de veïns d’aquest barri, es va començar a celebrar el 2013. En ella s’hi poden trobar objectes curiosos, roba de segona mà i mobles, a banda d’una exposició de cotxes d’època. La Font del Ferro hi portarà plantes ornamentals i aromàtiques de temporada, productes de xerojardineria i arbustives, a banda dels sacs de Babilònia que ja es van vendre a l’edició de l’any passat. Es tracta d’un producte propi d’aquest centre especial de treball que permet plantar directament l’espècie escollida, sense necessitat de test, i penjar-la a l’exterior.

En l’anterior edició de la Fira Vintage de Pedralbes, la Font del Ferro va gaudir d’una molt bona acollida, fins al punt que alguns veïns del barri han vingut posteriorment a Rubí per comprar mes sacs de Babilònia.

L’Associació de Veïns de Pedralbes va conèixer la Font del Ferro l’any 2011, amb motiu del 25è aniversari de la creació de l’empresa municipal. Des de llavors, l’han convidat a participar en les dues edicions de la Fira Vintage i a la Fira de Nadal.