Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Sant Galderic 2012 celebra gran part de les activitats tot i la climatologia adversa de la tarda L’activitat 'De tapes per la fira' va tenir una acollida excepcional entre els visitants de la trobada. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira de Sant Galderic 2012 celebra gran part de les activitats tot i la climatologia adversa de la tarda

L’activitat 'De tapes per la fira' va tenir una acollida excepcional entre els visitants de la trobada.
Tot i que algunes de les activitats de darrera hora de la tarda - nit es van haver de suspendre o ajornar, com és el cas de la botifarrada i els concerts vespertins que l’entitat ha informat que es farà un cap de setmana pròxim, la bona acollida per part de la ciutadania ha estat la tònica dominant pel que fa a la majoria d’activitats d’aquesta trobada anual d’art i pagesia a la nostra ciutat. Una acollida excepcional que també va tenir la nova proposta ‘De tapes per la fira’ per part de la desena d’establiments de restauració que es van unir per oferir durant tot el dia de la fira.

Així, des de primera hora del matí les 96 parades d’alimentació, artesans i artistes, més de la dotzena dels integrants de la 11èna Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava i els de la Fira Retro clàssic que organitza l’Associació d’Amics dels Automòbils Antics van obrir per oferir els seus productes i objectes als centenars de ciutadans que al llarg del dia, tot i l’estona de pluja de la tarda, va passejar pel carrers del centre.

Al voltant de les 12.30 h, la plaça Doctor Guardiet va ser l’escenari del lliurament de l’11è Concurs de plaques de cava, que va rebre Tomàs Castro de Vilanova i la Geltrú, i els dos accèssits que van recaure en els rubinencs Joan Mas (1r) i Gemma Escoda (2n).

La pluja que va començar a caure a mitja tarda va fer traslladar la 18èna Trobada de Puntaires a l’auditori del Museu Vallhonrat, així com el concert de l’Escola de Música i el lliurament del Premi de pintura Daniel Bas d'EDRA que es va fer a l'auditori de l’Escardívol, i va provocar la suspensió de la resta d’actes previstos, entre els qual hi havia les danses tradicionals de l’Esbart Dansaire de Rubí, els Castells o la sardana de lluïment. L’espectacle infantil i el correfoc sí es van poder celebrar.

Pel que fa al sorteig de la panera de la fira, els responsables de Sant Galderic han decidit ajornar-lo per la Fira de Nadal o si es prefereix recuperar els diners es poden passar a recollir pel Tast d'Art cada matí de 9 a 13 h.