Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Art & Vintage arriba aquest dissabte amb prop d'una seixantena de parades La mostra de productes de segona mà i obres d’art de petit format s’ubicarà entre la plaça Catalunya i el passeig Francesc Macià https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Fira Art & Vintage arriba aquest dissabte amb prop d'una seixantena de parades

La mostra de productes de segona mà i obres d’art de petit format s’ubicarà entre la plaça Catalunya i el passeig Francesc Macià
L’eix format per la plaça Catalunya i el passeig Francesc Macià acollirà aquest dissabte la primera edició de la Fira Art & Vintage, amb prop de 60 parades d’articles de segona mà, art i artesania. S’hi podran trobar petits mobles i parament de la llar, llibres, còmics, pel·lícules, jocs, obres d’art de petits format, moda i complements, tant de segona mà com dissenyats per joves creadors.

Per organitzar aquesta fira, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí ha comptat amb la col·laboració d’Art & Vintage Vallès, una associació cultural que promou l’organització d’aquest tipus de mercats a la zona del Vallès Occidental.

La fira obrirà de 10 h a 20.30 h i estarà amenitzada durant tot el dia per diverses actuacions, que tindran lloc en un escenari situat a l’alçada de la plaça Catalunya. A les 11 h, el grup rubinenc Cor Nou oferirà una classe de cant interactiva; a les 12 h, actuarà la banda de so mestís La Shinga; des del migdia i fins a les 18 h, punxaran diferents DJ; i a les 18 h, hi haurà un espectacle de màgia.

La Fira Art & Vintage forma part de la nova programació estable de fires que ha dissenyat la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu dinamitzar el centre de la ciutat durant tot l’any. El calendari de fires, que va arrencar el 15 de març, inclou propostes de tot tipus pràcticament cada cap de setmana.