Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Finca Font del Ferro obre un procés de selecció per a la contractació d'un nou gerent Es tracta d'un contracte laboral per substitució de baixa per malaltia de l'actual gerent https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Finca Font del Ferro obre un procés de selecció per a la contractació d'un nou gerent

Es tracta d'un contracte laboral per substitució de baixa per malaltia de l'actual gerent
La Finca Font del Ferro ha obert un procés de selecció per a contractar un gerent en substitució de l'actual persona que realitza aquesta tasca i que es troba de baixa laboral. Les persones interessades en realitzar aquesta funció i que reuneixin les característiques demanades a les bases adjuntes, han de presentar una sol·licitud a les dependències de la mateixa Font del Ferro des del 29 de setembre fins al divendres 10 d'octubre a les 14 h. S'ha de lliurar una carta acompanyant el currículum vitae.

El procés de selecció serà una entrevista personal que tractarà sobre els coneixements tècnics associats al lloc de treball i sobre la trajectòria personal dels candidats, que es puntuarà fins a un màxim de 7 punts. Pel que fa als requisits, cal estar en possessió d’una titulació universitària de Grau o Llicenciat, valorant-ne especialment la formació acadèmica universitària en: ciències socials i de la salut, ciències empresarials, econòmiques, enginyeria i administració d’empreses.

La Finca Font del Ferro compta amb 16 treballadors a més dels usuaris dels Serveis Assistencials. Cal lliurar les sol·licituds a la mateixa Finca, C/ de Cáceres, s/n (barri de Ca n'Oriol) 08191-Rubí (Tel.: 93 588 75 75, Fax: 93 697 43 19 i a/e: fontdelferro@ajrubi.es)