Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Finca Font del Ferro estrena vehicle gràcies a la publicitat dels comerciants locals Un conveni entre Visiocom i l’Ajuntament permet la cessió gratuïta de l’utilitari. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Finca Font del Ferro estrena vehicle gràcies a la publicitat dels comerciants locals

Un conveni entre Visiocom i l’Ajuntament permet la cessió gratuïta de l’utilitari.
La Finca Font del Ferro disposa d’un nou vehicle que els facilita la feina que es desenvolupa en aquesta empresa municipal que ofereix formació i ocupació a persones adultes amb discapacitat psíquica.

A principis de 2007, l’empresa Visiocom minibús, que es dedica a activitats de publicitat, va oferir la cessió d’un vehicle al consistori rubinenc a canvi d’aconseguir publicitat dels comerços locals. Al mes de març signaven el conveni de cessió gratuïta d’un vehicle sense conductor per a la Finca Font del Ferro i des d’aleshores, l’empresa ha fet una campanya de captació d’anunciants que s’ha tancat amb la participació de 7 comerciants locals (Aba Gas Clima, Asistencial Rubí, Estètica Cardí, Centre de Jardineria La Noguera, Germans Òptics, Neumàtics Martín i Promociones y Edificaciones Universal Jove).

El conveni signat per l’alcaldessa i el director de Visiocom minibús, Marc Fernández, estipula que aquesta empresa cedeix gratuïtament una Renault tràfic de càrrega, per un període de 3 anys, mantenint-se com a propietària del vehicle. Al final del contracte, l’Ajuntament té l’opció de comprar el vehicle o de retornar-lo a l’empresa. El conveni també estableix que l’Ajuntament es farà càrrec de les despeses de manteniment del vehicle.

La Finca Font del Ferro

La societat municipal s’encarrega de la gestió directa del servei públic de promoció, rehabilitació i integració social i laboral dels minusvàlids residents a Rubí. L’objectiu del centre és, mitjançant un treball educatiu, formatiu, terapèutic, laboral i familiar, desenvolupar les habilitats i capacitats que permetin autonomia i responsabilitat de les persones amb discapacitats psíquiques.

La Finca Font del Ferro disposa d’un servei d’ocupació d’inserció on les persones discapacitades psíquiques adquireixen els hàbits laborals i els coneixements professionals per facilitar la integració. També té en marxa un servei de teràpia ocupacional destinat a treballar la seva autonomia, i un centre especial de treball on hi ha persones contractades que desenvolupen tot el procés productiu del viver i atenen directament les comandes de jardiners, viveristes, gardens i clients particulars.

El vehicles cedit per Visiocom s’utilitza per distribuir els productes del viver i posteriorment comercialitzar-los, per al trasllat de maquinària del viver i per a treballs formatius de l’autonomia.