Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de 2010, amb més de 170 activitats, recupera com a espai la plaça Catalunya La regidora de Cultura, Neus Muñoz, ha assegurat que 's’està treballant per mantenir la qualitat de la festa intentant estalviar costos'. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Festa Major de 2010, amb més de 170 activitats, recupera com a espai la plaça Catalunya

La regidora de Cultura, Neus Muñoz, ha assegurat que 's’està treballant per mantenir la qualitat de la festa intentant estalviar costos'.
Una de les principals novetats de la Festa Major de Rubí, que se celebrarà del 26 al 29 de juny de 2010, és el canvi d’ubicació d’algunes de les activitats, com ja va avançar l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, en la presentació del Cartell guanyador i de les principals actuacions musicals, i la “recuperació d’altres espais i indrets tal i com eren abans de què Rubí es convertís en ciutat, com ara la plaça de Catalunya”, on hi haurà diverses activitats musicals com un revival dels anys 60 i un ball d’envelat, segons ha afirmat avui la regidora de Serveis Socioculturals, Neus Muñoz, en la presentació del programa d’activitats de la Festa Major.

Aquestes modificacions en les ubicacions d’algunes de les activitats obeeixen, d’una banda, a “la recuperació de diversos espais com eren abans, com ara la plaça Catalunya”, dintre de l’evolució de la història de la ciutat com a eix vertebrador de la festa major, i de l’altra a l’optimització de recursos en infraestructures per la reducció dels recursos, ja que el pressupost de la festa ha passat dels 230.000 euros de 2009 als 186.000 euros de 2010. De tota manera, Neus Muñoz ha assegurat que l’Ajuntament “està treballant per mantenir la mateixa qualitat en les activitats de la festa intentant mantenir l’estalvi de costos”. En aquest sentit, la regidora ha agraït “la important implicació del teixit associatiu de la ciutat per mantenir aquesta qualitat amb l’organització de un nombre important d’activitats”. Aquest any, unes 55 entitats i associacions de la ciutat organitzen diferents actes.

Més de 170 activitats
Altres novetats d’aquesta edició de la Festa Major de Rubí, que aquest comptarà amb més de 170 activitats i 12 exposicions, és el gran nombre d’actuacions i activitats musicals que hi haurà, amb l’actuació en diversos espais de 14 grups locals en els 4 dies de festa, les actuacions a l’IES La Serreta o els concerts i balls que hi haurà a la plaça de Catalunya; la Tabalada amb motiu de la presentació dels Tronats del Tabal; els actes de “La biblioteca surt al carrer” que es faran en l’espai infantil de la rambla del Ferrocarril, per donar a conèixer a la ciutadania aquest nou equipament cultural; i la celebració del pregó el matí de dissabte 26 de juny, entre d’altres.