Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials visita Rubí L’alcaldessa i la regidora de Serveis a les Persones li demanen l’ampliació del nombre de places de residència geriàtrica assistida a la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials visita Rubí

L’alcaldessa i la regidora de Serveis a les Persones li demanen l’ampliació del nombre de places de residència geriàtrica assistida a la ciutat.
La Directora General de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carolina Homar, ha mantingut una reunió de treball amb la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Rubí, Ana Maria Martínez, per tractar l’augment del nombre de places de residència assistida per a gent gran de la ciutat que el consistori va demanar al 2006 a la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, la regidora ha manifestat que “augmentar el nombre de places és una necessitat bàsica per la nostra ciutat en una xifra que no hauria d’esser menys d’un centenar, augment pel qual hem trobat una bona predisposició per part de la directora de l’ICASS”.

Posteriorment, la regidora i la directora de l’ICASS han realitzat una visita conjunta a la Residència Geriàtrica Conxita Valls de Rubí, on han pogut conèixer el funcionament de la mateixa i les impressions dels usuaris i usuàries que actualment hi viuen.

Després d’aquesta trobada amb la gent gran de la ciutat, Carolina Homar i l’alcaldessa de Rubí, Carme García Lores, han celebrat un dinar amb els directors de les residències geriàtriques i del Centres de Dia de Rubí, així com amb representants del Casal d’avis i del Consell de la gent gran de la ciutat per conèixer de primera ma les principals problemàtiques amb què s’enfronten en el seu dia a dia les persones majors de Rubí.

En acabar el dinar, han visitat la llar tutelada de Rubí que es va inaugurar a finals de l’any passat.

L’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS) és l’ens responsable de gestionar les prestacions d'assistència social i els serveis socials de la Generalitat de Catalunya, així com les activitats que determinin els plans d'actuació social i la proposta dels plans d'inversions en matèria d'assistència i serveis socials a la nostra comunitat.