Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La direcció de FICOSA confirma a l'Alcaldessa que tots els treballadors de Rubí mantindran la feina En una trobada amb Carme García i els portaveus municipals van explicar els seus plans futurs a la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La direcció de FICOSA confirma a l'Alcaldessa que tots els treballadors de Rubí mantindran la feina

En una trobada amb Carme García i els portaveus municipals van explicar els seus plans futurs a la ciutat
Representants de la direcció de FICOSA confirmaven divendres a l’Alcaldessa i als portaveus municipals que la firma catalana continuarà tenint presència a Rubí on instal•laran dos centre d’excel•lència, un d’energies renovables i un segon de serveis. Per a la seva posada en marxa, FICOSA està tancant acords per adquirir una nau a la ciutat en un termini no superior als tres mesos.
“El més important, però, és que tots els treballadors i treballadores de les plantes de Fico-Triad i Fico-Transpar de Rubí mantindran els seus llocs de feina”, ha emfatitzat l’alcaldessa, Carme García.
D’aquesta forma l’empresa compleix el conveni aprovat pel Ple el 25 de febrer de 2010 i atèn l’exigència manifestada per García en el moment de conèixer la voluntat de la firma catalana de traslladar la major part de la seva producció a la planta de Sony de Viladecavalls.
Tot i la satisfacció perquè es garanteixin els llocs de feina, l’alcaldessa va manifestar “decepció” davant el canvi de rumb dels plans futurs de FICOSA que inicialment reservaven una major presència a la ciutat. Els responsables de FICOSA confien en la projecció futura dels centres de renovables i serveis de Rubí i l’alcaldessa es va mostrar “esperançada que aquests assoleixin la potencialitat de les actuals plantes de Rubí”.
Finalment, l’alcaldessa va demanar “especial sensibilitat” a l’hora de donar tota la informació als treballadors de Rubí sobre els futurs plans de FICOSA i el trasllat de dos terços de la plantilla a Viladecavalls.