Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cubana canvia l’assaig de diumenge pel pròxim divendres a les 21 h La companyia ha hagut d’ajornar la funció per qüestions tècniques. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Cubana canvia l’assaig de diumenge pel pròxim divendres a les 21 h

La companyia ha hagut d’ajornar la funció per qüestions tècniques.
La companyia de teatre La Cubana, que està realitzant una estància al teatre La Sala de Rubí per donar els últims retocs a la seva nova proposta escènica que porta per títol “Campanades de Boda”, ha decidit canviar la data de la funció – assaig que havia de fer aquest diumenge a les 18.30 h, pel pròxim divendres 24 de febrer a les 21 h.

La Cubana està acabant de donar forma al seu nou espectacle i farà quatre representacions a la ciutat per poder copsar la reacció del públic durant l’espectacle i calibrar correctament la proposta escènica per fer els canvis pertinents. Problemes tècnics d’última hora han obligat a ajornar aquesta posada en escena però, si algú no pot assistir a aquesta funció, se li retornarà el cost de les entrades a les taquilles del teatre, en el seu horari habitual.

Per més informació, us podeu adreçar a l’Àmbit de Promoció de la Cultura, tel. 93 588 7000/ext. 4429 de dilluns a divendres de 9 a 14 h, els divendres de 18 a 21 h al teatre municipal o 1 hora abans de la funció al mateix teatre.