Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cubana assaja a Rubí el seu nou espectacle 'Campanades de boda' La companyia farà proves de l’espectacle on podrà assistir públic durant quatre dies. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Cubana assaja a Rubí el seu nou espectacle 'Campanades de boda'

La companyia farà proves de l’espectacle on podrà assistir públic durant quatre dies.
La companyia de teatre La Cubana farà una estància a la nostra ciutat per donar els últims retocs a la seva nova proposta escènica que porta per títol “Campanades de Boda” i que estrenarà al març a Barcelona.

La reconeguda companyia s’ha acollit al programa de residències que l’Ajuntament de Rubí ofereix als professionals de les arts escèniques, cedint el teatre municipal per treballar els seus espectacles, en un espai on les característiques són similars als teatres o auditoris on posteriorment actuaran durant la temporada. Així, a partir del dilluns 13 de febrer i fins el diumenge 26 de febrer, La Cubana es trasllada de la seva seu, on fins ara han estat assajant, al teatre de la nostra ciutat per finalitzar la posada en escena abans de la presentació a Barcelona.

Proves de l’espectacle

Per acabar de donar forma al seu nou espectacle, actors i actrius necessiten poder copsar la reacció del públic durant les representacions, calibrar correctament la proposta escènica i fer algun canvi, si es considera adient.

La Cubana farà passis de prova de l’espectacle els dies 19, 21 i 23 de febrer a les 18.30 h i el dia 25 a les 21 h, que serviran per fer-ne una avaluació complerta, i als quals podrà assistir públic. Per concretar la data, us heu d‘adreçar a l’Àmbit de Promoció de la Cultura, tel. 93 588 7000/ext. 4429 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i fer la vostra reserva, o bé els divendres de 18 a 21 h al teatre municipal, o 1 hora abans de la funció al mateix teatre. L’entrada tindrà un preu de 5 € per sessió.