Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La consellera Tura presidirà a Rubí la I jornada supramunicipal sobre drogues La jornada, anomenada 'Conducció i alcohol. Què podem fer des dels ajuntaments?', se celebra demà dimecres al Castell. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La consellera Tura presidirà a Rubí la I jornada supramunicipal sobre drogues

La jornada, anomenada 'Conducció i alcohol. Què podem fer des dels ajuntaments?', se celebra demà dimecres al Castell.
Al 2005 s’han produït al terme municipal de Rubí un total de 22 accidents greus amb el resultat d’una víctima mortal. A gairebé la meitat d’aquests accidents greus, un 47 %, el resultat de la prova d’alcoholèmia realitzada per la Policia Local de Rubí ha donat positiu. Al mateix any, la policia ha registrat 369 infraccions de trànsit on se superava la taxa d’alcoholèmia permesa per la llei. D’aquestes infraccions, 172 han estat molt greus per l’alt grau de concentració d’alcohol a la sang detectada en els conductors.

Per abordar la problemàtica de la conducció sota els efectes de l’alcohol, se celebrarà a Rubí demà, 17 de maig, una jornada supramunicipal sota el lema “Conducció i alcohol. Què podem fer els ajuntaments?” adreçada a Policia Local, tècnics municipals del Vallès Occidental i personal sociosanitari de la comarca (serveis socials, educació, sanitat, etc.). La inauguració de la jornada tindrà lloc a les 9.30 h al Castell – Ecomuseu Urbà de Rubí a càrrec de l’alcaldessa de Rubí, Carme García; la Consellera d’Interior, Montserrat Tura; l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder; i l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà.

Més informació