Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Colla de Diables de la Riera guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2006 Un total de 17 comparses han participat a la rua el passat dissabte, de les quals 5 han estat premiades en aquesta edició del concurs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Colla de Diables de la Riera guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2006

Un total de 17 comparses han participat a la rua el passat dissabte, de les quals 5 han estat premiades en aquesta edició del concurs.
La comparsa “Les fades i els follets han muntat un pollo asiàtic”, de la Colla de Diables de la Riera de Rubí, ha estat la guanyadora del Concurs de Comparses de Carnaval 2006. El 2n premi del concurs ha estat per la comparsa “Tots som iguals, tots ens volem casar” de l’Agrupament Escola Guspira. La comparsa formada per l’AMPA 1993 del CEIP 25 de Setembre, “Més llibres, més lliures”, ha aconseguit el 3r premi del concurs. Pel que fa al 4t i 5è premi (recordem que aquest any s’ha ampliat tant el nombre de premiats, de 3 a 5 premis, com la quantia dels premis), aquests han estat per al Club Natació Rubí amb la comparsa “Políticament incorrecte” i per al grup encapçalat per la senyora Rosario Muñiz Zurita, “Menos toros, más corridas”, respectivament.

Més informació