Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutat homenatja al coreògraf Albert Sans en reconeixement a la seva tasca per la dansa tradicional L’acte es farà diumenge a La Sala a les 18.30 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La ciutat homenatja al coreògraf Albert Sans en reconeixement a la seva tasca per la dansa tradicional

L’acte es farà diumenge a La Sala a les 18.30 h.
La ciutat de Rubí retrà un homenatge aquest diumenge al coreògraf rubinenc Albert Sans, coincidint amb el 80è aniversari del coreògraf, per reconèixer la seva tasca en el món de la dansa tradicional i com renovador de la mateix. L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha presentat aquets matí aquest acte per “honorar a Albert Sans que ha posat tota la seva energia per portar la dansa tradicional de Rubí a fora de la ciutat” i que, més enllà de la seva tasca al front de l’Esbart de Rubí “ha ajudat a fer cultura a Rubí i a identificar la ciutat amb l’Esbart”. L’acte, obert a tota la ciutadania es farà al teatre municipal La Sala diumenge 13 de maig a les 18.30 h i, tot que l’alcaldessa no ha volgut desvetllar cap informació per mantenir l’element sorpresa per l’Albert Sans, sí ha dit que l’acte comptarà amb una part més festiva en forma d’espectacle, en la qual col•laborarà l’Esbart Dansaire de Rubí, i un altra més institucional amb el reconeixement públic al coreògraf rubinenc.

Per la seva banda, el president de l’Esbart Dansaire de Rubí, Isidre Rubio, ha dit que “l’Esbart és el que és gràcies a l’Albert Sans que va creure en el projecte i va apostar per continuar”. A més, ha confirmat que l’espectacle que l’Esbart organitza anualment per Festa Major estarà també dedicat al coreògraf.

Albert Sans ha agraït el homenatge de la ciutat perquè “un reconeixement sempre agrada i és estimulant però era el meu projecte que es va fer realitat finalment i quan un fa les coses amb el cor, tot està pagat”. A més, ha reconegut que l’estima de la gent també es un gran reconeixement.

Les persones interessades en assistir poden trucar al telèfon 93-588 70 00, ext. 4429, de 9 a 14.30 h fins al divendres, on es podran reservar un màxim de dues entrades, que són gratuïtes, per persona.