Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania valora amb un notable el procés participatiu per la remodelació de la plaça Doctor Guardiet Un 72 % dels participants en els tallers lliuren les enquestes d’avaluació que valoren, per sobre de tot, l’oportunitat d’expressió. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La ciutadania valora amb un notable el procés participatiu per la remodelació de la plaça Doctor Guardiet

Un 72 % dels participants en els tallers lliuren les enquestes d’avaluació que valoren, per sobre de tot, l’oportunitat d’expressió.
El procés participatiu per la remodelació de la plaça de Doctor Guardiet ha comptat amb una valoració d’un 7,65 sobre 10 per part dels participants en els tallers deliberatius, segons es desprèn de les enquestes realitzades per Eidos, l’empresa responsable de la seva dinamització, en finalitzar els mateixos. L’anàlisi d’aquestes enquestes, que van contestar un 72% dels participants als tallers dels dies 22 i 31 de gener, es troba recollida en els informes del primer i segon taller deliberatiu sobre la futura plaça del Doctor Guardiet.

Dintre d’aquestes valoracions, els aspectes més destacats són l’oportunitat d’expressió en el transcurs dels tallers, la qualificació de l’organització i els dinamitzadors, l’interès del debat, la claredat d’objectius, l’interès dels grups de treball i el ritme dels tallers.

A més, ja de forma lliure, es va demanar als ciutadans i ciutadanes participants la seva valoració envers els aspectes més positius, alguns dels quals són la bona entesa entre companys, la possibilitat d’expressar les pròpies opinions, el fet que l’Ajuntament compti amb l’opinió pública, el procés de discussió en grups, la possibilitat de participació de la ciutadania en el disseny d’un espai públic i la implicació de persones de totes les edats.

Més informació del procés de remodelació a la web de l’Ajuntament i al bloc.