Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutadania respon a la crida de La Botiga al Carrer La Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social recull 1.023 quilos d’aliments en el marc de la fira https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La ciutadania respon a la crida de La Botiga al Carrer

La Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social recull 1.023 quilos d’aliments en el marc de la fira
La 9a edició de La Botiga al Carrer, organitzada per la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí (FACGR) amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha registrat aquest dissabte una gran afluència de públic. 107 establiments de tot tipus han participat a la trobada, que s’ha desenvolupat durant tot el dia a la zona integrada per la plaça Catalunya, el passeig Francesc Macià, la plaça Pere Esmendia, l’avinguda de Barcelona i la plaça de la Nova Estació.

La majoria dels comerços que han pres part a la cita provenien del Centre, tot i que també hi ha hagut participació d’establiments d’altres barris de la ciutat i del Mercat Municipal. Molts d’ells han ofert durant la jornada promocions, ofertes, degustacions i altres activitats de dinamització, que han contribuït a potenciar el caràcter lúdic de la mostra.

Màgia, tallers de maquillatge i actuacions musicals són algunes de les propostes que s’han sumat a l’activitat merament comercial de La Botiga al Carrer, amb una gran acceptació per part del públic.

1.023 quilos d’aliments
Coincidint amb La Botiga al Carrer, la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater Nadal, ASAV i Càritas, ha organitzat novament una recollida d’aliments destinada a ajudar els rubinencs i rubinenques més necessitats.

Segons les dades facilitades pels organitzadors, enguany s’han recollit un total de 1.023 quilos d’aliments.