Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La circulació al c/ Topazi quedarà afectada mentre s’executin unes obres de millora al clavegueram Els treballs, que durà a terme l’empresa SOREA, es realitzaran els dies 28 de febrer i 1 de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La circulació al c/ Topazi quedarà afectada mentre s’executin unes obres de millora al clavegueram

Els treballs, que durà a terme l’empresa SOREA, es realitzaran els dies 28 de febrer i 1 de març.
SOREA, l’empresa concessionària del servei municipal de clavegueram, durà a terme properament una actuació de millora a la xarxa de clavegueram existent al carrer de Topazi, a tocar de l’avinguda de Castellbisbal. Els treballs s’executaran el dijous, 28 de febrer, i el divendres, 1 de març.

La circulació de vehicles al c/ Topazi, entre l’avinguda de Castellbisbal i el c/ Brillant, quedarà restringida mentre durin les obres, tot i que es permetrà l’accés als veïns que tinguin un garatge en aquesta part del carrer. D’altra banda, s’invertirà el sentit de circulació en el tram del c/ Topazi entre els carrers Brillant i Turquesa. En aquest mateix tram es limitarà l’estacionament a tots dos costats del carrer. Els contenidors d’escombreries ubicats al c/ Topazi, a prop de l’avinguda de Castellbisbal, estaran fora de servei la nit del 28 de febrer a l’1 de març.