Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La celebració de la Festa das letras galegas comporta canvis de circulació al passeig del Ferrocarril La Irmandade Galega de Rubí organitza novament aquesta festivitat els dies 24, 25 i 26 de maig a la rambla del Ferrocarril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La celebració de la Festa das letras galegas comporta canvis de circulació al passeig del Ferrocarril

La Irmandade Galega de Rubí organitza novament aquesta festivitat els dies 24, 25 i 26 de maig a la rambla del Ferrocarril.
Aquest cap de setmana, la Irmandade Galega de Rubí celebra el 32è aniversari das letras galegas a la rambla del Ferrocarril. Amb motiu d’aquesta activitat, la circulació al passeig del Ferrocarril es veurà afectada durant el dissabte 25 i el diumenge 26 de maig. Concretament, s’invertirà el sentit de circulació d’aquesta via entre els carrers de Lumière i Monturiol des de les 15:00h de dissabte i fins les 02:00h de dilluns. Paral·lelament, i des d’una hora abans, no es podrà estacionar en aquest tram fins que es restableixi la normalitat.

Els serveis d’autobús urbà (línia L2) i interurbà (B7 i B8) també es veuran afectats per aquesta modificació circulatòria. Així, s’habilitarà un itinerari alternatiu a la línia L2 de RubíBus. En direcció Pinar, a partir de la parada Joan Puig l’autobús girarà cap a la rambleta Joan Miró, continuarà per la carretera de Molins de Rei i pujarà pel carrer d’Edison fins a la parada CAP Antón de Borja, on recuperarà el recorregut habitual. La parada Estació FGC quedarà anul·lada temporalment.

Pel que fa a les línies B7 i B8 de SARBUS, en sentit Sant Cugat, quedarà fora de servei la parada Av. Can Cabanyes. Els usuaris s’hauran de dirigir a la parada Joan Puig de RubíBus. En sentit Sant Quirze, aquesta modificació només afectarà la línia B8.