Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cambra de Comerç i l’Ajuntament organitzen una jornada per l’empresariat rubinenc sobre el Fons Estatal d’Inversions Locals (FEIL) La sessió formativa tindrà lloc el pròxim dimecres 28 de gener a l’edifici Rubí Desenvolupament. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Cambra de Comerç i l’Ajuntament organitzen una jornada per l’empresariat rubinenc sobre el Fons Estatal d’Inversions Locals (FEIL)

La sessió formativa tindrà lloc el pròxim dimecres 28 de gener a l’edifici Rubí Desenvolupament.
La Cambra de Comerç de Terrassa i l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Rubí organitzen una jornada de formació per l’empresariat i les pimes rubinenques relacionada amb el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). La jornada, que tractarà els procediments per a la seva participació en les licitacions de contractació pública, tindrà lloc el pròxim dimecres 28 de gener de 16 a 20 h a l'edifici Rubí Desenvolupament.

Aquesta jornada, que ja va ser anunciada en la sessió informativa que l’alcaldessa de Rubí va mantenir amb un centener d’empresaris i empresàries rubinencs, té per objectius dinamitzar l’activitat econòmica del territori amb la creació d’ocupació a la petita i mitjana empresa, incentivar la participació de les pimes en els projectes que es licitaran amb el Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) de l’Ajuntament de Rubí i informar-les de forma pràctica sobre els procediments, requeriments i documentació que han de presentar.

Les inscripcions per l’assistència, que són gratuïtes, es poden formalitzar al telèfon 93 733 98 31 / 32 o a l’adreça de correu electrònic fescalera@cambraterrassa.es.