Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cambra de Comerç de Terrassa felicita l’Ajuntament pel seu Pla de Reactivació Econòmica L’alcaldessa, Carme García, s’ha reunit amb el president de l’ens, Marià Galí, per definir noves línies de col·laboració entre totes dues institucions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Cambra de Comerç de Terrassa felicita l’Ajuntament pel seu Pla de Reactivació Econòmica

L’alcaldessa, Carme García, s’ha reunit amb el president de l’ens, Marià Galí, per definir noves línies de col·laboració entre totes dues institucions.
L’alcaldessa, Carme García, s’ha reunit amb el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Marià Galí. Durant la trobada, a la qual també hi han assistit el regidor de l’àrea de Planificació Estratègica i Govern, Jaume Buscallà, i el director-gerent de la Cambra, Josep Prats, s’ha fet palesa la bona sintonia que existeix entre totes dues institucions.

En el decurs de la reunió, Galí ha exposat a l’alcaldessa el Pla de continuïtat de la Cambra, així com la voluntat de la institució de seguir col·laborant amb l’Ajuntament de Rubí en temes formatius, de suport a les empreses i de simplificació administrativa, entre d’altres. De fet, les dues institucions fa temps que treballen conjuntament. El conveni amb els Col·legis d’Agents de la Propietat Immobiliària de Barcelona (APIB) i d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida (CAFBL) per crear un portal immobiliari dels espais disponibles als PAE de la ciutat i la constitució de la nova associació empresarial del PAE Molí de la Bastida en són dos exemples.

El president de la Cambra també ha felicitat el consistori per la posada en marxa del Pla de Reactivació Econòmica, presentat recentment, així com per l’aposta de l’equip de govern per les energies renovables. Galí també ha lloat les bonificacions i avantatges fiscals que l’Ajuntament aplica a les ordenances fiscals.