Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Caixa cedeix un local a l'Ajuntament per a ús social Les entitats locals Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i el Club Minusvàlids Horitzó hi ubicaran la seva seu. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Caixa cedeix un local a l'Ajuntament per a ús social

Les entitats locals Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i el Club Minusvàlids Horitzó hi ubicaran la seva seu.
Les entitats locals AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia) i el Club Minusvàlids Horitzó, ubicaran la seva seu a la primera planta de l’escala A de l’edifici situat al carrer Lluis Ribas, 27-29, després que l’Ajuntament de Rubí hagi signat un conveni amb l’Obra Social de “La Caixa”, mitjançant el qual aquesta entitat cedeix al consistori l’ús d’un pis de la seva propietat.

L’Alcaldessa, Carme García, ha destacat la “complicitat” entre l’administració local, organismes i entitats locals que treballen des de l’àmbit social per dur a terme iniciatives que incideixen directament en la millora de la qualitat de vida de la població. En aquest sentit, Lores s’ha referit al paper de “suplents” que fan els ajuntaments ofertant serveis “sobre els que no tenim competències però que la ciutadania necessita”, de forma pionera fins que l’administració competent no se’n fa càrrec, o es dota el servei amb mitjans econòmics perquè el consistori pugui oferir-lo amb plenes garanties.

Més informació