Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La caiguda d’arbres obliga a tancar el parc de la plaça Figueres per garantir la seguretat Els serveis d’emergències van registrar incidents provocats per la tempesta a nou carrers de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La caiguda d’arbres obliga a tancar el parc de la plaça Figueres per garantir la seguretat

Els serveis d’emergències van registrar incidents provocats per la tempesta a nou carrers de la ciutat.
Les pluges i el vent dels darrers dies han estat la causa de la caiguda d’arbres a diversos punts de la ciutat. Concretament, la Policia Local va registrar incidents durant el matí de dimarts a nou carrers. Un d’aquest incidents va obligar a tancar el parc de la plaça Figueres després que un arbre caigués sobre un banc.

Pel que fa les branques que es van desprendre al carrer, els Bombers de la Generalitat van fer una primera intervenció. En tot cas, els serveis municipals es van ocupar de retirar aquelles que podien obstaculitzar la via o bé que constituïen un risc.

Al menys en vuit casos, es van haver de prendre aquestes mesures de seguretat, després que es comprovés que hi havia arbres caiguts al carrer Víctor Català; a la carretera de Sabadell, a la alçada del número 18; a la cruïlles dels carrers Penedés i Cerdanya, i del carrer Monturiol amb Abat Escarré; davant del número 93 de la avinguda de La Llana; al carrer de l’Art número 8; al carrer Avellaners; i a la carretera Sant Cugat a la rotonda de la Inèrcia.

Al cas de la plaça Figueres, donades els efectes del incident al mobiliari del parc infantil, es va trobar adient tancar temporalment el recinte, a la espera d’avaluar els danys i de reparar els desperfectes.

Incendi a una casa abandonada

D’altra banda, dimarts a la tarda es va registrar un incendi a una casa abandonada situada al número 55 de la carretera de Sabadell. Els Bombers de la Generalitat van haver de intervenir per extingir el foc que s’havia declarat a l’interior de l’immoble. La Policia Local també va fer gestions per tal de garantir la seguretat al lloc, ja que tot i que es tracta d’una vivenda abandonada, hi ha indicis de que s’ha produït una ocupació irregular de l’immoble.

En tot cas, sembla que la casa estava buida quan es va produir el foc, motiu pel qual ningú va patir ferides i l’incendi només va provocar danys materials al edifici sinistrat.