Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Botiga de Rubí ofereix un nou servei per reservar visites concertades al Museu Vallhonrat El nou punt de reserves des de La Botiga s’ha posat en marxa recentment. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Botiga de Rubí ofereix un nou servei per reservar visites concertades al Museu Vallhonrat

El nou punt de reserves des de La Botiga s’ha posat en marxa recentment.
La Botiga de Rubí – Oficina de Turisme ofereix a partir d’ara un nou servei que consisteix en un punt de reserves concertades per visitar el Museu Etnogràfic Vallhonrat. Per aquest motiu, des del servei d’Identitat i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Rubí s’ha posat en marxa una campanya informativa amb la distribució de díptics i cartells informatius sobre aquest nou servei que ja ofereix La Botiga de Rubí des de fa uns dies.

D’aquesta manera, totes les persones interessades en concertar una visita al Museu poden fer-ho posant-se en contacte directament amb el Museu Etnogràfic Vallhonrat (pl. Montserrat Roig, s/n, tel. 93 588 54 99) i també des de la Botiga de Rubí (c/ Maximí Fornés amb Sant Ignasi, 16-18, tel. 93 587 27 60), en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 16.45 a 20.15h, i dissabtes de 10 a 13.30 h. Aquestes visites són gratuïtes.