Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Botiga de Rubí es trasllada a l’Antiga Estació, on compartirà espai amb l’actual sala d’exposicions El canvi d’ubicació, que permetrà estalviar el cost del lloguer del local del c/ Maximí Fornés, es farà efectiu a mitjans de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Botiga de Rubí es trasllada a l’Antiga Estació, on compartirà espai amb l’actual sala d’exposicions

El canvi d’ubicació, que permetrà estalviar el cost del lloguer del local del c/ Maximí Fornés, es farà efectiu a mitjans de març.
La Botiga de Rubí – Oficina de Turisme canviarà properament d’ubicació i es traslladarà a l’edifici de l’Antiga Estació, on compartirà espai amb l’actual sala d’exposicions. Amb aquest canvi, que posa de relleu la voluntat tant de l’equip de govern com de la regidoria d’Identitat i Projecció Exterior d’aprofitar espais i estalviar costos, el consistori deixarà de pagar els 2.000 euros mensuals que costava el lloguer del local del c/ Maximí Fornés. En aquesta mateixa línia de reestructuració i remodelació dels serveis existents, a principis d’any es van reduir els serveis que s’oferien des de rubidigital.cat, mentre que a nivell de subministraments, els agents energètics han fet diverses propostes d’estalvi.

Segons el regidor d’Identitat i Projecció Exterior, Martí Pujol, el nou emplaçament “no permetrà tenir l’excel·lent aparador” de què disposava el local del c/ Maximí Fornés però, en canvi, està situat davant d’una de les portes d’accés a Rubí, com és l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat, un fet que possibilitarà que aquest espai sigui un “punt de trobada i d’agitació cultural important”. Tot i així, es crearà un petit aparador a l’Antiga Estació, retirant una part dels vinils opacs que hi ha actualment en una de les parets, amb l’objectiu de disposar d’un espai on poder mostrar la feina de les entitats i els artistes de la ciutat.

El fet que la Botiga de Rubí – Oficina de Turisme s’ubiqui a l’Antiga Estació també permetrà ampliar l’horari d’obertura de les exposicions, que ara es podran visitar durant tot el dia, en comptes d’estar limitades només a la tarda. A més, també es podrà concentrar la venda d’entrades culturals en aquest espai.

El regidor d’Identitat i Projecció Exterior ha agraït la col·laboració de totes les entitats i els ha estès la mà a seguir col·laborant en aquest nou espai.

El proper 1 de març, la Botiga de Rubí abandonarà el local del c/ Maximí Fornés. El trasllat es farà efectiu en el decurs de les dues setmanes posteriors a aquesta data.