Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Botiga de Rubí celebra el seu primer aniversari amb nous productes S'han posat a la venda uns didals i una postal nadalenca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Botiga de Rubí celebra el seu primer aniversari amb nous productes

S'han posat a la venda uns didals i una postal nadalenca.
El proper 18 de desembre La Botiga de Rubí – Oficina de Turisme celebra el seu primer aniversari continuant amb l’objectiu d’esdevenir un aparador de la ciutat, un espai de referència de la identitat històrica, cultural, social i artística amb la col•laboració de totes les entitats culturals i tradicionals de la ciutat, altres serveis municipals i el col•lectiu d’artistes locals.

Coincidint amb aquesta celebració, La Botiga posa en marxa nous productes després de tenir en compte sol•licituds i suggeriments de molts ciutadans que l’han visitada durant tot l’any.

Per una banda, hi ha didals de fusta pintats a mà, amb 3 models diferents: amb la bandera i l’escut de la ciutat i un penjoll de raïm acompanyat de la dita popular “Rubí, noies maques i bon vi”. El preu d’aquests productes és de 3,70 € la unitat.

Per l’altra, hi ha una nadala o postal amb una fotografia de l’Església de Sant Pere durant la nevada de 1962 i una breu ressenya explicativa sobre la imatge en qüestió. Aquesta nadala és el primer pas d’un projecte que suposarà l’edició d’un model diferent cada Nadal i que pretén motivar també a la seva adquisició a un públic potencial aficionat al col•leccionisme. Ja es pot adquirir amb un preu de 1,60 €.

Per últim, cap a finals d’any La Botiga presentarà el DVD “Rubí, camins d’Identitat” (“Caminos de Identidad / Paths of identity / Chemins d’identité”) que suposa l’adaptació del plànol turístic, de format gràfic, al format audiovisual. El guió va reproduït per una veu en off i inclourà els mateixos punts d’interès que el plànol turístic. També inclourà menú de selecció d’idiomes que permetrà, de la mateixa manera que les edicions del plànol turístic, escoltar-lo en català, castellà, anglès i francès. Es podrà adquirir a La Botiga amb un preu de 2 € la unitat però també serà distribuït per les diferents xarxes de turisme (Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Turisme Total de la Diputació de Barcelona...) així com per escoles, entitats...de la ciutat.

Aquests nous productes, així com la resta dels ja disponibles, podran adquirir-se també a la parada que La Botiga de Rubí – Oficina de Turisme tindrà durant les festes a la Fira de Nadal.

La Botiga de Rubí – Oficina de Turisme celebra el seu primer aniversari el proper 18 de desembre a les 19 h amb l’assistència de l’Alcaldessa, Carme García Lores, i el Regidor d’Identitat i Projecció Exterior, Martí Pujol així com representants de les entitats i artistes locals.