Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca torna a obrir com a sala de lectura a partir de dilluns vinent Els usuaris han de renovar els documents en préstec abans del 23 de desembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La biblioteca torna a obrir com a sala de lectura a partir de dilluns vinent

Els usuaris han de renovar els documents en préstec abans del 23 de desembre.
A partir de la setmana pròxima, la Biblioteca Mestre Martí Tauler, que ha tancat aquesta setmana pel canvi de sistema informàtic a tota la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, tornarà a obrir per oferir als usuaris els serveis de sala d’estudi, sala de lectura de premsa diària i revistes, consulta d’enciclopèdies, diccionaris i obres de referència general, i servei de wi-fi.

De tota manera, tot i que no serà possible agafar documents en préstec, els usuaris i usuàries que tinguin a casa llibres, DVD’s, CD’s, revistes, etc., hauran de tornar-los o renovar a la biblioteca abans del 23 de desembre d’aquest any, si volen mantenir de forma adequada el seu carnet de préstec per tal de poder utilitzar-lo quan s’obri la nova biblioteca.

L’equipament de l’Escardivol mantindrà el mateix horari que tenia fins ara, es a dir, els matins de dimecres, dijous i dissabte de 10 a 14 h i les tardes de dilluns a divendres, de 16 a 21 h.