Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca s’adhereix al segon recapte d’aliments que organitzen les entitats coincidint amb la Fira de Sant Galderic 2013 Les persones que aportin aliments rebran un llibre procedent del fons de l’equipament municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca s’adhereix al segon recapte d’aliments que organitzen les entitats coincidint amb la Fira de Sant Galderic 2013

Les persones que aportin aliments rebran un llibre procedent del fons de l’equipament municipal.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler s’ha adherit al 2n recapte d'aliments que les entitats solidàries de Rubí organitzen aquest dissabte 19 d’octubre, coincidint amb l’organització d’una nova edició de la Fira de Sant Galderic.

Durant tota la jornada de recollida, que començarà a les 10 h i acabarà al voltant de les 20 h, totes les persones que realitzin alguna aportació d’aliments en qualsevol dels dos punts on es farà el recapte (av. Barcelona, davant del supermercat Condis Mariona, i av. Francesc Macià amb c. Sant Cugat), es podran emportar un llibre dels que la biblioteca haurà aportat per col·laborar en aquest acte solidari. Aquests llibres són documents de donatius o duplicats que, tot i trobar-se en bon estat, no s'han inclòs dins del fons documental d’aquest equipament cultural per criteris específics de la política de col·lecció, com poden ser l’edició, la temàtica, o l’antiguitat del document, entre d’altres.

Com en el primer recapte, en què es van recollir 2.130 kg. d’aliments de primera necessitat, organitzat també per la Taula d'Entitats de Rubí per la inclusió social amb el suport de l'Ajuntament de Rubí, els productes més necessaris són: farina, llet, oli d’oliva, llaunes de tonyina i tomàquet en conserva. La Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social està integrada per ASAV, Càritas, Creu Roja i Frater -Nadal Rubí.