Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca rep més de 700 llibres de donacions particulars durant els primers mesos de l’any Són d’especial interès els documents relacionats amb la ciutat o d’autors locals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca rep més de 700 llibres de donacions particulars durant els primers mesos de l’any

Són d’especial interès els documents relacionats amb la ciutat o d’autors locals.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler ha rebut un total de 740 donacions de ciutadans particular que han passat a augmentar el fons bibliogràfic d’aquest equipament municipal i així ampliar el nombre d’oferta de títols per als usuaris/es de la biblioteca. La majoria de les donacions són llibres i publicacions periòdiques i una quantitat menor de donacions en format audiovisual (DVD i CD).

La Biblioteca municipal accepta tots aquells donatius que s’adeqüin a la seva política de desenvolupament de la col·lecció, que tinguin relació amb la seva especialització, amb la seva realitat territorial i/o amb les necessitats dels seus usuaris/es. No obstant això, aquelles persones que aportin material han d’assegurar-se que tots els documents estiguin en perfecte estat de conservació, tant els llibres nets i sense anotacions com els audiovisuals (DVD i CD) en bones condicions de reproducció; que les obres de coneixements siguin actuals, sense superar els 3 anys des de la seva publicació les de ciències i 5 les d’humanitats; i que tinguin un nivell adequat a la tipologia d’usuaris de la biblioteca, és a dir, obres de caire divulgatiu.

A més, s’acceptaran documents en català o castellà, tot i que, en el cas de la narrativa, poesia o teatre també s’accepten en altres llengües. De tota manera, són d’especial interès els documents que facin referència a Rubí i els escrits per autors locals.

L’acceptació dels donatius particulars no implica la incorporació dels documents al fons de la biblioteca, sinó que a vegades aquests poden ser derivats a altres biblioteques o entitats, o bé anar al Punt d’intercanvi de la biblioteca, ubicat al costat de la porta d’entrada al vestíbul, on es poden deixar o agafar llibres sense passar pel servei de préstec.

Si els documents compleixen els requisits abans esmentats, els podeu portar a la biblioteca. Per aclarir qualsevol dubte o si el volum de documents que es vol donar és molt elevat, podeu contactar per telèfon amb la biblioteca (93 699 84 53) o bé, per correu electrònic (b.rubi.mmt @ dibat.cat).