Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca porta la maleta viatgera a les escoles bressol de la ciutat La proposta, impulsada pel projecte Nascuts per llegir, vol estimular l’hàbit i el gust per la lectura. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca porta la maleta viatgera a les escoles bressol de la ciutat

La proposta, impulsada pel projecte Nascuts per llegir, vol estimular l’hàbit i el gust per la lectura.
“Els cocodrils imita mones”, “El meu germà”, “La poma vermella” o “Bona nit, Lluna” que tracten temàtiques relacionades amb l’amistat, els germans, els animals o els hàbits en els infants, són el temes d’alguns dels 30 llibres que la Biblioteca Mestre Martí Tauler ha inclòs a la maleta viatgera que, al llarg de tot l’any 2013, portarà a les escoles bressol de la ciutat, on es quedaran unes setmanes.

Aquesta nova proposta, amb la qual els nens i les nenes, les famílies i els educadors de les escoles podran gaudir d’aquesta exposició itinerant amb més de trenta títols, que la biblioteca cedeix del seu fons del projecte Nascuts per llegir, , vol estimular l'hàbit i el gust per la lectura des de les primeres edats, en les quals tant l’escola com la família són les primeres que ha d’incidir en el foment de la lectura en els seus fills i filles. La maleta viatgera vol posar al seu abast un instrument que serveixi per animar als nens i nenes a gaudir dels llibres, aprofitant la sorpresa i la incertesa que provoca l'aparició d'algun element nou a l'aula, com és aquest estri viatger.

És una forma d’acostar la Biblioteca a les aules perquè tothom pugui conèixer allò que s'amaga dins d'aquest equipament, motiu pel qual s’inclouran llibres de diverses temàtiques com la tolerància i l'amistat, la poesia, els contes clàssics, els viatges, els animals, els pirates o el misteri, entre d’altres propostes.

Nascuts per llegir, que va ser posat en marxa per la Biblioteca a finals de 2011, s’adreça a famílies amb infants de 0 a 3 anys i per participar cal posar-se en contacte amb la biblioteca o amb el seu Centre d’Assistència Primària (CAP).