Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca participa en la Marató de TV3 amb un espai a La Sala on es podran adquirir llibres per 1 € Les aportacions es podran fer diumenge 15 de desembre en el marc de la Marató de Contes Solidària de La Xarxa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca participa en la Marató de TV3 amb un espai a La Sala on es podran adquirir llibres per 1 €

Les aportacions es podran fer diumenge 15 de desembre en el marc de la Marató de Contes Solidària de La Xarxa.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler participa aquest diumenge 15 de desembre en la recollida d'aportacions econòmiques per la Marató de TV3, amb la instal·lació d’un espai al Teatre Municipal La Sala on es podran adquirir llibres de l’equipament que es troben duplicats, alguns dels quals procedeixen de donacions ciutadanes. L’acció s’emmarca en l’activitat de la Marató de Contes Solidària a càrrec de La Xarxa que hi haurà al teatre de Rubí a partir de les 11 h.
Per adquirir un d’aquest llibres i participar així en aquesta iniciativa solidària, s’haurà d’aportar un euro per cada exemplar, que la Biblioteca donarà integrament a la Marató, que aquest any està dedicada a les malalties neurodegeneratives, amb l’objectiu de continuar investigant per trobar teràpies noves que aturin aquest tipus de malalties, idear mecanismes de resposta individualitzada per les necessitats de cada malalt i les seves famílies i trobar estratègies preventives

Contes estrellats i converses literàries

D’altra banda, la sessió de l’Hora del conte amb Cesc Serrat que es va suspendre el passat 14 de novembre per motius aliens al mateix equipament cultural, s’ha organitzat pel pròxim divendres 20 de desembre a les 18 h, amb la narració “Contes estrellats”. L’espai serà l’auditori de la Biblioteca per la bona acollida que aquest rondallaire té entre els infants de la nostra ciutat.

A més, deu biblioteques públiques catalanes estan participant en un cicle de deu converses literàries, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA, la primera de les quals s’ha fet fa un parell de setmanes a Sentmenat. 'Avui també és Sant Joan' reuneix escriptors guardonats amb el Premi Sant Joan amb psicòlogues per parlar dels valors i les emocions universals a partir de l'argument de les respectives obres guardonades.
A Rubí, la proposta arriba al mes de març de l’any vinent, amb l'escriptora Ada Castells, guanyadora del Premi Sant Joan 2012 amb 'Pura sang', que parlarà amb la psicòloga Anna R. Ximenos sobre la inseguretat i la dependència. La conversa literària tindrà lloc a la Biblioteca de Rubí el 12 de març a les 19.30 h.