Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca organitza un miniclub de lectura de teatre de “La nit just abans dels boscos” Durant la sessió, es llegirà l’obra de teatre que es podrà veure a La Sala a finals de març per commemorar el Dia Mundial del Teatre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La biblioteca organitza un miniclub de lectura de teatre de “La nit just abans dels boscos”

Durant la sessió, es llegirà l’obra de teatre que es podrà veure a La Sala a finals de març per commemorar el Dia Mundial del Teatre.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler organitza un miniclub de lectura de teatre, aquest dijous 13 de març a les 19 h, en què es llegirà l’obra “La nit just abans dels boscos” de Bernat M. Koltès. La representació d’aquesta obra es podrà veure al Teatre Municipal La Sala el pròxim 27 de març, amb motiu del Dia Mundial del Teatre.

El conductor del club és Ricardo Reitano, professor de literatura, escriptor, i conductor del club de lectura de teatre de la Biblioteca pública de Poblesec a Barcelona, un equipament especialitzat en teatre. Reitano també és conductor del club de lectura internacional Barcelona – Medellín i jurat del concurs internacional de literatura ràpida L’Exprés, entre d’altres.

Les persones que assisteixen a aquesta sessió de lectura es podran preparar i conèixer el text, abans de veure l’obra de teatre, que es representarà de forma no convencional en la trobada de finals de març a La Sala. Ambdues activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia a la Biblioteca pel miniclub de lectura i al Servei de Cultura (93 588 70 00 - ext. 4424 - cultura@ajrubi.cat) per assistir a la representació posterior.

L’obra, que es podrà veure el 27 de març a La Sala a les 20 h, dirigida per Roberto Romei i interpretada per Òscar Muñoz, explica una nit, en un carrer qualsevol com un home prova de retenir, mitjançant tots els mots que pot trobar, un desconegut que ha abordat en una cantonada.