Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca organitza el primer Concurs de Contes de Nadal Impulsat a través del Club de lectura Veus de dones, les propostes es poden presentar fins al 5 de desembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La biblioteca organitza el primer Concurs de Contes de Nadal

Impulsat a través del Club de lectura Veus de dones, les propostes es poden presentar fins al 5 de desembre.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler convoca el primer Concurs de Contes de Nadal, a través del seu Club de lectura “Veus de dones”, per a relats relacionats amb aquesta temàtica que han d’elaborar ciutadans i ciutadanes residents a Rubí. Les narracions es poden presentar des del pròxim 14 de novembre fins al 5 de desembre, a través del correu electrònic del club (clubdelecturaveusdedona@gmail.com) de forma exclusiva.

Al certamen poden presentar-se dues categories de participants: residents d’entre 14 i 18 anys (categoria A) i de 18 a 100 anys (categoria B) i els textos poden ser narrats en català o castellà, sempre respectant l’extensió màxima de dos folis, amb el tipus de lletra Times New Roman cos 12 amb una interlínia d’un espai i mig. No es poden presentar més de dues propostes per participant.

El guanyador o guanyadora de cada categoria es coneixerà en l’acte del lliurament dels premis (un lot de llibres per cadascú), que es farà públic el dia 20 de desembre a l'auditori de la Biblioteca, en un horari per determinar.

El jurat del 1r Concurs de Contes de Nadal estarà format pels membres del club de lectura “Veus de dones”, conduït per l’autora rubinenca Gracia Pérez, i creat ara fa un any per apropar als usuaris/es de l’equipament municipal al món de la literatura femenina.