Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca ofereix un “Equipatge de lletres” per l’estiu per fomentar la lectura A partir de dilluns, es comença a aplicar l’horari d’estiu i s’amplia el període de préstec dels documents. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca ofereix un “Equipatge de lletres” per l’estiu per fomentar la lectura

A partir de dilluns, es comença a aplicar l’horari d’estiu i s’amplia el període de préstec dels documents.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler ha preparat per a aquest estiu la proposta lectora “Equipatge de lletres: navega sense wi-fi, llegeix un llibre” per fomentar la lectura durant el període de vacances entre els usuaris/es de l’equipament. L’equipatge consisteix en unes bosses de documents de prescripció realitzada per la mateixa biblioteca per poder llegir en qualsevol lloc que tinguin com a destinació de vacances a l’estiu.

La proposta s’adreça a tots els públics, però pels més petits s’ha pensat una motxilla especial adequada pel seu perfil. Cadascuna de les bosses pot contenir llibres, revistes, contes, CD de música o pel·lícules seleccionats pel personal de la biblioteca, que es podran tenir préstec un mes, encara que cadascun dels articles es pot prorrogar per separat un cop hagi expirat el termini. A més, les persones usuàries del servei es podran quedar després les bosses en propietat per fer-les servir quan les necessitin.

Ampliació del préstec per l’estiu

D’altra banda, l’horari d’estiu de la Biblioteca, que es començarà aplicar des del 17 de juny fins al 15 de setembre, serà de dilluns a divendres de 16 a 21 h i els dimecres de 10 a 14 h, mentre que els dissabtes la biblioteca romandrà tancada. El 16 de setembre l’equipament cultural tornarà al seu horari habitual d'hivern.

Durant aquest període, els usuaris/es poden gaudir de l’ampliació del préstec d’estiu, que es pot allargar fins al mes de setembre, si ho demanen en el moment de formalitzar el préstec (amb excepció de les guies de viatge per l'increment de demandes d’aquests llibres a l'estiu).