Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal participa a les I Jornades Internacionals de Lectura Fàcil https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Municipal participa a les I Jornades Internacionals de Lectura Fàcil

La Biblioteca Mestre Martí Tauler participarà a les primeres Jornades Internacionals de Lectura Fàcil que tindran lloc a Barcelona els dies 6, 7 i 8 d’octubre, organitzades per l’Associació de Lectura Fàcil, el Center for Easy-to-Read d’Estocolm i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris - Documentalistes de Catalunya.

Es tracta de xerrades, taules rodones i exposicions a càrrec de diferents professionals amb l’objectiu que els participants comparteixin experiències sobre la lectura fàcil i obrir vies de col·laboració entre les persones que treballen en aquest àmbit.

La Biblioteca Mestre Martí Tauler va crear el Club de Lectura Fàcil a principis de 2005, amb l’objectiu d’estimular la lectura en persones que presenten dificultats de comprensió de la llengua catalana. Un Club de Lectura Fàcil es basa en una sèrie de reunions periòdiques, coordinades per professionals, en les que es llegeixen llibres adaptats a les normes de Lectura Fàcil definides per la IFLA (Federació Internacional d’Associacions de Llibreries). Es tracta, entre altres qüestions, d’enriquir culturalment les persones que hi participen, facilitar la seva integració i fomentar el diàleg.

Per a més informació sobre el programa d’activitats de les Jornades Internacionals de Lectura Fàcil consulteu
www.bcn.es/biblioteques/