Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca municipal dedica les activitats de febrer al mes de la pau Durant el gener, una conferència i una presentació de llibre completen la oferta d’activitats en la què es continuen fent el Club de Lectura Fàcil i l’Hora del Conte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La biblioteca municipal dedica les activitats de febrer al mes de la pau

Durant el gener, una conferència i una presentació de llibre completen la oferta d’activitats en la què es continuen fent el Club de Lectura Fàcil i l’Hora del Conte.

La Biblioteca municipal Mestre Martí i Tauler ha preparat un seguit d’activitats pel mes de febrer amb el temes dedicats a la pau. Com a membre de la Xarxa de Biblioteques Catalanes Associades a la UNESCO, la biblioteca commemorarà el 60è aniversari de la mort de Gandhi.<br /><br />L’exposició “Còmics per la pau” estarà a la biblioteca des del 4 i fins el 29 de febrer. Es tracta d’un conjunt de 25 làmines amb 25 idees d’humoristes, que han d’ajudar a construir una cultura de pau. La conferència “Gandhi, un gest de llibertat” és una de les altres activitats previstes i que anirà a càrrec d’un membre de l’Escola de Pau de la UAB, en què es parlarà del mandatari indi. Serà el dijous 14 de febrer a les 20h. Pel que fa al divendres, 29 de febrer a les 20h, tindrà lloc un recital amb música “Contra les guerres”. S’escoltaran poemes de Bertold Brecht, Joan Brossa, Salvador Espriu i Jaques Prevert, entre d’altres, en la veu de Martina Escoda i amb la guitarra de Francesc Bombi-Vilaseca.<br /><br />A més, durant tot el mes de febrer i com a complement a la commemoració de la mort de Gandhi, la biblioteca distribuirà un punt de llibre realitzat pel Centre UNESCO de Catalunya amb una frase emblemàtica del dirigent indi. Al marge d’aquestes activitats, la biblioteca manté l’habitual Hora del Conte i el Club de Lectura Fàcil. Per a més informació, biblioteca municipal Mestre Martí Tauler (complex cultural l’Escardívol, c. Joaquim Blume s/n, Tel. 93 699 84 53).