Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Mestre Martí Tauler torna a ser ambaixadora de la Setmana del Llibre en Català Els rubinencs poden participar al Joc dels llibres recomanats fins el 14 de setembre per optar a guanyar una ruta literària https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Biblioteca Mestre Martí Tauler torna a ser ambaixadora de la Setmana del Llibre en Català

Els rubinencs poden participar al Joc dels llibres recomanats fins el 14 de setembre per optar a guanyar una ruta literària
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler repeteix enguany com a ambaixadora de la Setmana del Llibre en Català, una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en aquesta llengua. La Setmana compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura. Alhora, és un espai per presentar les darreres novetats editorials i oferir eines de foment i recomanació lectora.

Com a ambaixadora de la 32a edició de la Setmana del Llibre en Català, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha de donar a conèixer aquesta iniciativa als rubinencs i contribuir a fomentar la descoberta i lectura de llibres en català mitjançant els títols seleccionats per al Joc dels llibres recomanats. Així, fins el 14 de setembre, els usuaris de la biblioteca poden participar en aquesta activitat, que consisteix en localitzar els tres llibres que porten el cercle del joc i, posteriorment, enviar aquesta informació, juntament amb una sèrie de dades (nom i cognoms, edat, nom de la biblioteca i població), al correu electrònic de La Setmana: secretaria@lasetmana.cat.

Entre tots els correus rebuts es farà un sorteig de rutes literàries i també s’obsequiarà amb un lot de llibres a la biblioteca des d’on ha participat la persona guanyadora, així com també a la biblioteca on ha participat un major nombre de lectors.

Els llibres seleccionats per la biblioteca han de ser editats en català (poden ser traduccions) i poden ser de qualsevol gènere, tant d’adults com infantils.

Una ciutat lectora
La Setmana del Llibre en Català, organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC), enguany se celebrarà entre el 5 i el 14 de setembre. Aquesta iniciativa dóna l'oportunitat de recuperar antics fons editorials i descobrir noves editorials i llibreries. A més, ofereix un extens programa d'activitats amb tertúlies, lectures en veu alta, espectacles i cites amb entitats, entre d’altres.

La Setmana converteix durant 10 dies l'esplanada de la Catedral de Barcelona en la Ciutat de la Lectura, amb les seves avingudes i places i amb les casetes de fusta dels expositors. Cada any s'afegeixen més segells editorials, llibreries, distribuïdores i institucions per a participar d'aquest esdeveniment. Gràcies a tots ells aquesta festa compta amb un gran catàleg de llibres, revistes i activitats en català per a tothom.