Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Mestre Martí Tauler organitza una fira de revistes per a les persones usuàries de l’equipament Les donacions dels exemplars antics es podran recollir fins al 13 d’abril. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Mestre Martí Tauler organitza una fira de revistes per a les persones usuàries de l’equipament

Les donacions dels exemplars antics es podran recollir fins al 13 d’abril.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler organitza una fira de revistes amb més de 1000 exemplars per oferir a les persones usuàries de l’equipament la possibilitat d’emportar-se, de forma gratuïta, els exemplars antics que la biblioteca no pot conservar per manca d’espai. Més d’un centenar de títols diferents s’exposaran del 7 de març al 13 d’abril al vestíbul de la biblioteca, on tothom que ho desitgi podrà emportar-se aquell exemplar que vulgui guardar, en l’horari habitual de l’equipament (de dilluns a divendres de 8 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h).
A la fira, que tindrà edicions posteriors si el públic l’acull bé, es podran trobar revistes infantils, de cuina, de viatges, de comunicació, de disseny, d’actualitat o de música, entre d’altres, amb títols coneguts com Viajar, Vanguardia dossier o la Revista de les tres bessones i altres més especialitzats com On diseño, Comunicación y pedagogía o Lletres valencianes.

Aquestes publicacions periòdiques que la biblioteca dona a les persones usuàries són aquelles que l’equipament no conserva perquè no tenen interès fora del seu context temporal de publicació o bé perquè la biblioteca no te prou espai. De fet, la biblioteca de Rubí conserva una relació de títols pel seu valor atemporal o perquè es tracta de revistes amb valor històric local, com poden ser L’Avenç, CLIJ, El Correo de la Unesco, Cuadernos de Pedagogía, Faristol, Infància, Investigación y Ciencia, Oriflama, Rubricata, Vallesos, Serra d’Or o Primeres Notícies, entre alguns d’altres.
A més, les biblioteques públiques realitzen periòdicament un buidatge dels articles més interessants per elaborar un catàleg general, que es conserva per tenir-los disponibles pels usuaris/es, i la conservació de revistes i altres publicacions periòdiques és una tasca que pertany a les hemeroteques.