Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Mestre Martí Tauler organitza tallers de formació en tecnologies per a majors de 55 anys Durant les sessions, les persones participants aprendran a utilitzar les populars tauletes per comunicar-se en xarxa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Mestre Martí Tauler organitza tallers de formació en tecnologies per a majors de 55 anys

Durant les sessions, les persones participants aprendran a utilitzar les populars tauletes per comunicar-se en xarxa.
La Biblioteca Mestre Martí Tauler inicia aquest any un nou taller de formació en tecnologies adreçat a persones majors de 55 anys. “Comunica’t amb familiars i coneguts i comparteix a la xarxa” es una proposta formativa de 20 hores organitzat conjuntament amb la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya i es fan de forma conjunta a nou biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, una de les quals és la de la nostra ciutat.

El taller de Rubí tindrà un total de 20 hores i es farà els dimecres 12, 19 i 26 de febrer i 5 i 12 de març de 10 a 14 h a la sala de treballs en grup, ubicada a la segona planta d’aquest equipament cultural. La biblioteca disposa de 5 tauletes en sistema de préstec per a les persones que facin el taller, tot i que es si algú en disposa d’aquest tipus de dispositiu, es recomana portar-lo a les sessions.

La iniciativa té per objectiu apropar les tecnologies de la informació i la comunicació als usuaris/es de les biblioteques per tal de reduir l'escletxa digital entre aquells sectors de població que en fan un menor ús. Es pretén que els alumnes aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils en espais públics, on es puguin connectar a una xarxa Wi-Fi, per exemple, en una biblioteca; navegar a través de la tauleta; aprofitar les funcionalitats dels telèfons mòbils tipus smartphone, o gestionar els comptes propis a les xarxes socials, entre d’altres aspectes.