Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Mestre Martí Tauler, ambaixadora de la Setmana del Llibre en català És una de les més de 200 activitats programades a tot Catalunya fins al 15 de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Biblioteca Mestre Martí Tauler, ambaixadora de la Setmana del Llibre en català

És una de les més de 200 activitats programades a tot Catalunya fins al 15 de setembre.
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler s’ha convertit en una de les 50 biblioteques que participen com a ambaixadores de La Setmana del Llibre en Català, una de les més de 200 activitats programades per la
31a Setmana del Llibre en Català, que se celebrarà del 6 al 15 de setembre a Barcelona.

Vine a la biblioteca i participa en el 'Joc dels Llibres Recomanats' és el títol de l’activitat que han preparat les biblioteques, que es podrà realitzar fins el 15 de setembre.

La proposta consisteix en què els usuaris de la biblioteca localitzin els tres llibres seleccionats que porten els cercles del joc i enviïn aquesta informació juntament amb una sèrie de dades (nom i cognoms, edat, nom de la biblioteca i població), al correu electrònic de La Setmana (secretaria@lasetmana.cat). Així, els lectors i lectores participants entraran en el sorteig d’un obsequi com una ruta literària i/o un lot de llibres.

En l’edició d’aquest any, a més de continuar amb altres iniciatives com els Amics de La Setmana o el Cercle d’Empreses Amigues de La Setmana del Llibre en Català d’anys anteriors, s’ha creat la figura de l’ambaixador de la Setmana. L’objectiu principal és ampliar la difusió i animar a la participació a La Setmana de col•lectius concrets en dies específics de la programació. S’ha contactat amb els centres educatius catalans, amb la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i amb les biblioteques públiques catalanes i se’ls ha convocat per desenvolupar diverses activitats relacionades amb la lectura, la literatura i el lleure, augmentant la seva implicació en la celebració d’aquesta proposta cultural.

Una ciutat per llegir

La Setmana del Llibre en Català, organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC), és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes que apropen al lector les seves publicacions en català. Compta també amb la presència de les biblioteques públiques, veritables motors de la dinamització i l’accés a la cultura.
Durant 10 dies l’esplanada de la Catedral esdevindrà la “Ciutat de la Lectura”, amb les seves avingudes i places, les seves casetes de fusta i 64 expositors, de 49 editorials, 13 llibreries, una distribuïdora, la Institució de les Lletres Catalanes i un espai de 100 m 2 amb una mostra de més de 300 revistes editades en català, entre d’altres activitats com presentacions, debats, lectures i concerts.